Fredag...

Man kliver upp äter en god frukost med sina älskade barn innan man lämnar Rasmus på dagis och får Melvin att somna, då går man hem och börjar med den berömda ferdasstädningen fint ska d va, hämtar Rasmus på dagis och i samma stund man gör det inser jag att jag inte hinner/orkar laga mat till honom eller mej så in med barnen i bilen och iväg till MC donalds, får höra att man är världens bästa mamma innan man återgår till städningen här hemma, denna gången med ett barn på armen och ett i tv soffan eller möjligtvis ute och leker med en kompis. När klockan närmar sej 15.30 kommer Martin hem till två glada barn och en svettig och snuskig sambo, i i duchen innan hela familjen åker och helghandlar,väl hemma plockas varorna upp och maten börjar tillagas.
Efter en mycket mysig och god måltid tillsammans går Martin upp med Melvin för att somna honom, Rasmus får en skål med godis och en film sätts på medan jag gör klart i köket. När vi vuxna är klara med fejet sätter vi oss med Rasmus i soffan och när filmen är slut läggs han och vi sätter på ett tvprogram eller en film vi vill se, ligger som döa sillar i varsinn soffa innan någon somnar eller vill gå tillsängs. Då är klockan oftast runt 23... Ja d är underbart med fredagkvällar....


Om man inte tvingas vara själv med båda barnen hela eftermiddag/kvällen eftersom ens sambo måste jobba hela förbaskade helgen.... Hata restaurangbranchens tider!!!!



Kommentarer
Postat av: Anna

Stackare! Det lät så bra det första:)

2010-08-27 @ 20:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0