Sex- när det är som bäst?!

Ska passa på att blogga lite nu innan "livet på BB" börjar.
Dagen till ära tänkte jag skriva lite om sexlivet när man har småbarn...
Inte helt lätt att få ihop det, man känner sej ofta så osexig att tanken ¨på sex får en att somna.
Man kan glömma (iaf i vårt fall) att ha sex på kvällen i sängarna, eftersom man med diverse ljud kan väcka något utav barnen och då tvingas avbryta mitt i... Vi har under den senaste tiden använt oss av snabbisar eller bolibompa sex som exempelvis idag när jag kom hem från BVC vid 10.50 kanske så hade Melvin somnat och Rasmus hade ju 30 minuter kvar på dagis innan man skulle hämta honom.... KÖR HÅRT tänkte vi... snabbt förspel, huvudakt och efterspel va bara å glömma, på med kläderna vaska av ansiktet och borsta ur knullruffset innan d blev att springa till dagis för att hämta R... d blir inte så romantiskt och inte heller så långvarigt, men lite spännande ska vi hinna klart innan vi måste rusa till dagis eller Melvin vaknar?
D andra sättet är kanske ännu mer spänande och testades när Melvin va liten...
Man sätter helt enkelt på någon film, eller annat barnprogram lägger bebisen i sin säng med sängmobilen på och kör, med jämna mellanrum tvingas man sätta igång speldosan på mobilen igen eller svara Rasmus på någon fråga som han har om sin film, hela tiden lyssnar man efter hans steg i trappan men man kanske kan klara det en gång till? YES där va vi klara =)

Sen ska man inte sticka understol med att man ibland blir sugen på vad jag kallar det långsex men då får det ju helt enkelt vänta tills man lagt barnen och dom sover tungt och sen får man inta soffan, d är lite trångt, men d går om man vill, men d ska abslout inte testas på en tygsoffa om man inte kan ta av och tvätta tyget... mina vänner va inte oroliga vi torkar ut vår skinnsoffa efter =)

haha ja d va lite om hur vi får ihop vår sexiga vardag... hur gör ni andra? vore himmla kul att få veta hur ni sexar till det i er vardag...

Puss å kram å nyp i stjärten =)






Bröderna previtivmedel?!

Kommentarer
Postat av: Emelie

HAHA ja herregud. Vi kan ju än så länge avnjuta kvällarna i fred. Melkers sovrum ligger ju i andra delen av hallen ;)

Bara den där JÄVLA spiralen som ställer till det...

2010-08-25 @ 22:08:47
URL: http://emeliemelker.blogg.se/
Postat av: Elin Gabriella

Hehe. Roligt att läsa Malin! Kram

2010-08-26 @ 15:41:09
URL: http://elingabriella.blogg.se/
Postat av: Tilde



Ser framemot att komma till Skara, ta ett glas vin och snacka lite skit!

2010-08-26 @ 16:52:37
URL: http://fredstam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0