Lite sönm och negativa besked

Hemma igen efter en mkt trevlig kryssning, dessvärre blev mat intaget inte det bästa under denna trippen. I tisdags blev det några glas vin och igår åt jag fläskfilé med lite pommes... =( inte bra alls, dessutom erbjuder ju frukost buffén på sånna ställen det mesta i onyttighets väg, men jag lyckades nog solla ganska bra där iaf. Idag har det blivit lite bättre iaf och i morgon blir det zumba igen skkönt att få träna igen...

Som vanligt skulle jag ju vara duktig och ta med kameran men d blev väldigt lite kort tagna. så tyvärr inget att bjuda på här, men vi hade mkt trevligt och hade många glada resenärer med oss  =)
I morgon är det ju fredag igen, bästa dagen på veckan och hela helgen ligger framför oss, det enda som är planerat är simskolan på lördag óch att R ska få åka med farmor till Lidköping och gå på moraträsk på söndag. Annars har vi inte planerat något alls och det känns ganska skönt, jag har tänkt att storstäda någon av dagarna och det blir nog kanske på söndag när R är i väg. 
 
I morgon åker mamma, pappa mfl mot österrike och Kirchberg, fatta att jag är avis på dem. Hoppas visserligen att dem får en bra vecka men hade kunnat ge mkt för att få följa med och susa ner för backarna, men icke, vi insåg att det skulle bli lite för jobbigt att åka så långt med Melvin i år så vi laddar för nästa år ist, får träna honom på många mil i bilen tills dess så ska han nog fixa det snart. Melvin har för övrigt börjat gå riktigt mkt och nu i eftermiddag gick han jätte långt och när han ramlar ställer han sej på alla fyra och försöker resa sej till stående igen visserligen inser han att om han släpperr marken med händerna så ramlar han framlänges med ansiktet före, så han väntar antingen på hjälp eller kryper då, ska försöka fånga detta på bild i morgon så ska ni få se...

Vi fick tyvärr ett trist besked från Metis (skolan vi ville R ska börja på) igår, alla platser är tillsatta och han blev tyvärr utan. Så nu ska vi skicka in pappren och välja Gällkvist skolan ist. Vi får hoppas att det blir bra och han står ju kvar i kön så blir det någon plats ledig finns ju chansen iaf.
Som sagt i morgon ska valen vara inne och vi hittar inte blanketten som ska in, som tur är finns den att ladda ner från internet så får skriva ut en ny och lämna in ist. Känner mej så himmla trött så ska snart gå upp och lägga mej kom inte i säng förän 02.30 i tisdags (på kryssningen) och var uppe redan kl 7.30 på onsdagen (blrv en liten miss där, ställde klockan på 8.30 men tänkte inte på att finsktid är en timma före svensk och att iponen ställer om sig automatiskt) så vi var uppe i god tid kan man säga hehe... Igåt var vi inte hemma i skara förän 22.30 sen kunde jag ju inte gå och lägga mej direkt utan blev pratande med Martin en stund innan... så kom väl i säng vid 23.30 sen ringde klockan så fint 6.30 i morse hehe inte mkt sömn här inte, men får sova lite extra i helgen kanske.

Sist men inte minst vill jag ägna en tanke åt min vän Emelie som återigen ligger hemma med en envis magsjuka och inte mår bra alls, hoppas du snart bli pigg vännen och att dina killar klarar sej denna gången.
Sving på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0