Har tappat lusten

för detta med bloggandet lite. Har inte haft så mkt att skriva om det senaste så jag har inte sett någon andledning till att blogga direkt, har haft en period då jag är helt slut på kvällarna efter allt som ska göras här hemma på kortast möjliga tid. 
Men nu sitter jag bara och väntar på Martin så då kan jag lika gärna skriva ett per rader om vad som hänt sen sist.
Förra veckan va lugn med jobb och mysiga hemmakvällar. Martin jobbade kväll på fredagen och hela lördagen så det blev inte så mkt gjort då, adventspyntande och lite städning vart d iaf. Söndagen och första advent började super med att Melvin tog sina två första steg utan stöd. Wiii men det har visserligen inte blivit några mer men ändå... På eftermiddagen blev det tomteparad i snöstorm mysigt va d som vanligt trotts att paraden var kortare och sämre än vad den brukar va, efter det åkte vi hem till Karin och hennes lilla familj och hade glögg mys med massor med goa vänner. Kvällen blev lugn utan några större ansträngningar.

Och nu till i går då jag, Tilde, Agneta och Farmor åkte till Ullared för shopping såå kul men dyrt blev det. Men nu är alla födelsedags pressenter/julklappar till barnen köpta iaf. Hittade lite annat smått och gott oxå så nu har jag gjort fint hemma med lite nya dukar och alla i familjen har fått nya strumpor något som verkligen behövdes, är det bara hemma hos oss som det kryllar av udda strumpor? Jag undrar verkligen vart alla sockar tar vägen. Bor nog ett strumpmonser här någonstans.

Dagen idag har varit en mysdag hemma med barnen slappat framför tv:n och varit ute och försökt bygga snökoja men det övergick i pulka åkning i vår lilla backe här borta ist och nu skulle ha hört hur Melvin tjöt av skratt när han fick sitta i Rasmus knäå åka ner för den flacka delen av backen så söta va dem men jag hade ju naturligtvis inte någon kamera med mej. Förhoppningsvis kommer det komma fler tillfällen att ta pulkakort. Jag fick iaf dra dem söta syskonen upp för backen igen och efter 10-15 åk var jag genomsvett och helt mör i kroppen haha så då fick Melvin ta sin pulka några ggr så Rasmus kunde dra sin egen upp pch det var lite lättare att dra Melvin 10 kg än å dra syskonen som tillsammans vägde dryga 30 kilo... Ja jag vet ju inte exakt vad Melvin vaäger nu för det var länge sen vi va på BVC och jag litar inte på vår våg. Men med alla vinterkläder borde han väga kring 10 kg iaf. Han har för övrigt fått ytterligare en tand så nu har han 4 uppe och 4 nere, men jag skymtade ytterligare en tand i överkäken förut och det kan ju vara en bidragande faktor till hans igår väldigt gnälliga humör.

I morgon ska jag och Melvin ta en långpromenad när R är på dagis, ska förbi munken och skicka ett tradera paket och sen hem till kusin Kristina och lämna en overall till Hampus sen blir det kanske en promenad tillsammans med dem eller kanske en värmande kopp kaffe? innan R ska hämtas på dagis. Kl 17 är det utvecklingssamtal på dagis och efter det måste jag och Martin till stan å fixa en sak med en julklapp, så morgon dagen kommer nog gå fort kan jag tro.
Bäst att krypa i säng nu så man orkar allt kul =)

Natti



Längen sen sist

Ja nu var det ett tag sen jag skrev igen. Jag har haft så mkt för mej att jag helt enkelt inte orkat eller hunnit blogga det senaste, i fredags var det ytterligare en dag med go tjejerna Emelie,Chris och Karin med barn. Vi åkte hem till C för frukost och sen packade vi in oss i bilarna och for i väg till Skövde för shopping, handlade julkläder till Rasmus skit tuffa var dem, det är meningen att han ska få dem och någon liten grej i julstrumpan på julaftons morgon. Han kommer bli underbart fin i dem. När vi kom hem fick vi sms av våra grannar/ martins jobbarkompis så dem kom över på lite vin å mys. Var jätte trevligt verkligen... Sen blev det bums i säng lite alkoholpåverkad och trött efter en heldag med äventyr.
På lördagen fick jag en underbar sovmorgon och sen tog vi en promenad till stan för att byta en leksak R fick av morfar som gick sönder innan han hunnit leka med den. Resten av eftermiddagen bestod av hundpromenad och mys med mina killar, vi va hundvakter åt mormor och morfars hundar i helgen nämligen. På kvällen åkte jag till Chris å drack lite vin å hade tjejmys, jätte trevlig och massa snack blev det.

Resten av helgen sorterade och slängde ja massa kläder som barnen aldrig kommer använda mer, kändes bra att ha fått lite mer space på vinden och att skänka massa kläder till fattiga barn i världen kändes ännu bättre....

Nu är det ju min jobbar vecka denna veckan och det är riktigt skönt att få sitta på jobbet å anstränga hjärnan ordentligt. Har börjat lära mej bokföring nu så nu är det massa nya saker så man e bra trött när man kommer hem efter en dag på jobbet.
Nu sitter jag här med min dator och ska försöka komma i säng i tid för omväxlingsskull, Martin jobbar ikväll och de har dessutom city gross kick off ikväll och en annan stor beställning så han kommer nog inte hem förän sent så jag ska inte sitta uppe och vänta ikväll, något jag annars brukar göra, eftersom vi inte hinner ses på dagarna när jag jobbar så är det skönt att få ses och prata lite med varandra på kvällarna. Jaja men så blir d inte ikväll iaf.

Ska se till att blogga lite oftare igen. Ha det gott puss å hej



Vart tog dagen vägen?!

Vart tog denna dagen vägen? Dagarna som den senaste tiden kännts sååå långa, men idag har tiden bara flygit fram, kan väl bero på att vi haft aktiviteter idag. Melvin sov ganska kasst i morse oxå vilket gjorde mitt morgon humör uselt och Rasmus som testade mej massor fick mej till slut att bli arg och lessen på samma gång... Men jag är väldigt noga med att vi ska vara vänner innan vi skiljs på dagis och det var vi även idag. Jag och Melvin gick hem å somnade ca 1 timma på soffan och sen blev det lite bus innan storebror skulle hämtas igen. Blev en snabb lunch bestående av pytt i panna och stekt ägg något som båda pojkarna älskar. När jag hade röjt undan efter maten skulle Rasmus ducha och byta om och Melvin skulle även han byta om eftersom vi skulle iväg å fixa en blivande julklapp. När vi va klara så hämtade vi upp min mormor som var med mej som smakråd/ moraliskt stöd och barnen skötte sej exemplariskt hela tiden. När vi va klara följde vi med hem till mormor och morfar och fika lite. Melvin sov dock sött i vagnen på altanen under hela besöket. Sen han jag även med ett centerpass på gymmet innan kvällen oxå dessa centerpass tar verkligen gud va ont jag kommer ha i mage, rygg och rumpa i morgon, men skönt att veta att man rört på fläsket lite.

På tal om fläsket, nu går det inte alls bra med min bantning, har ingen motivation att ta tag i det och jag äter det jag vill när jag vill, inte bra alls. Men jag tränar ju faktiskt fortfarande ganska mkt, men orkar inte byta matkultur riktigt. På Måndag ska jag skriva in mej i viktklubb.se en sajt där man skriver in allt man stoppar i munnen och allt man rör sej varje dag så man kan se hur mkt kalorier man ätit /gjort av med. Man upp ger oxå hur mkt man vill gå ner och hur lång tid det ska ta, sen räknar dem ut hur många kalorier man ska äta per dag. Detta funkade på min mamma när hon tappade 15 kilo för några år sedan och nu ska d hjälpa mej oxå är tanken. Får inte vara så här tjock mer....

Resten av veckan ska spenderas med tre goa mammor och barn i morgon, Karin, Chris och Emelie med barn. Ska äta lite lunch och fika medans barnen leker lite. Karin skulle ha med Saga oxå så Rasmus får någon att leka med han oxå. På kvällen ska vi hem till Martins föräldrar å fira hans systers 20 års dag en månad försent, men bättre sent än aldrig... Nu ska jag äta en chokladbit till innan sängen kallar...




Så tjock kommer jag bli om jag inte skärper meej NU!!!! Biggest loser nästa?!

Dåliga dokusåpor och effektiv dag

Jag har aldrig följt några dockusåpor så som Baren, Big Brother eller Paradise Hotel. Men nu i höst har jag börjat titta på de sjukaste såpor någonsin. Kungarna av Tylösand och Bartenderskolan. Helt såld på dessa program egentligen är det skit dåligt, men tycker det är kul å se hur blåsta de som är med är. Inte för att jag får ut ngt av det utan mest för att jag känner mej smart =)

Natten till i natt var helt underbar, eftersom Melvin bestämde sej för att vara vaken HELA natten mellan söndag och måndag och jag blevi tvungen att vara det oxå oxh han ville inte sova på dagen heller så sa min goa sambo att han skulle lägga sej på luftmadrassen i Melvins rum så jag fick sova vilket han oxå gjorde och gud va jag sov... Aldrig sovit så gott ensam i vår underbara dubbelsäng, ingen tv, ingen snarkande sambo och ingen 1 åring som sparkar, skriker eller pratar med mej under natten. Så härligt och i morse vaknade jag mer utvilad än på riktigt länge, detta gjorde att jag kunnat ta konfliker med R bättre och när han var på dagis var jag produktiv och städade hela huset lite snabbt, tog en promenad till stan och skickade lite tradera saker jag sålt, köpte födelsedags pressent till Martins lillasyster och gick hem å fixa lunch tillsammans med Tilde, eftermiddagen spenderades med Sandra och hennes Ronja och Wille en tur till lekparken och massa bus blev det och när vi kom hem gjorde jag varm choklad till mej och Rasmus medan vi inväntade Martin. Så fort han kom hem åkte vi till mamma och pappa och badade i deras bubbelbad i källaren riktigt skönt och avkopplande var det.
Nu sitter jag här och alla mina tre killar sover medan jag kollar bartenderskolan, men när det är slut ska jag oxå gå upp, det är ju en dag i morgon oxå lixom.
Då ska det fixas med en julklapp till barnens mor och far föräldrar, mer säger jag inte då jag inte vet om mamma läser bloggen.

Vet inte va jag ska skriva mer men jag hoppas att detta vädret vi haft idag kommer att fortsätta nu är trött på regn och lera nu, vill ha en solig vinterdag igen

Natti på er.


Kungarna av  tylösand saknas på onsdagkvällarna

Rondo,Göteborg och sömn

Då var vi hemma igen efter en helt fantastisk helg i götet. Igår var vi på Rondo och såg en jättebra show med Robert Gustavsson, han har ju 25 års jubeleum och därav en krogshow. God mat och dryck innnan föreställningen startade, sedan fantastisk underhållning i ca 2 timmar. Vi var på en eftermiddags föreställning så vi var på plats redan vid 13 tiden och showen var slut runt 17. Perfekt för oss som ville ha en trevlig kväll på stan i göteborg. Så efter showen tog vi en taxi till vårt hotell Scandic Backadal, ett helt okej hotell men tyvärr inte att jämföra med Gothia Towers eller Scandic Crown, visserligen inte priserna heller, där av detta hotellet. Hotellet låg ju lite utanför själva centrum ute på Hisings backa men det var bra buss komunication och taxi för fyra personer blev inte så dyrt heller. När vi slappat på våra rum en stund tog vi bussen in till city och gick å åt ytterligare en god middag och tog en drink på en pub innan vi tog taxi tillbaka och satte oss i Louise och Henriks rum för lite vin, öl och tjöt. Var väl i säng runt midnatt och fick för första gången på snart ett år 8,5 timmars ostörd sömn, *lovley*

Denna dagen har vi spenderat i femman huset och i kring liggande affärer. handlat de första julklapparna och även lite födelsedagspresenter till Melvin som snart fyller 1 år.
Min nya absoluta favorit affär när det gäller barnkläder är Zara, gud va fina kläder dom hade till överkomliga priser. Köpte ett par fina byxor och en underbar stickad tröja som han ska få ha vid lite festligare tillfällen nu, Melvin alltså.

Nu ska jag snart ta och gå upp, lägga in massa nytvättade kläder i lådorna och sen ta en dusch hade jag tänkt. Sen ska julklapparna gömmas för nyfikna Rasmus och sen blir det sängen.
Ja så har vår helg sett ut för dem som är nyfiken...
Tack Louise och Henke för det trevliga sällskapet!








Sen måste jag bara komentera det hemska som hände i vår lilla stad i fredags, en kvinna i 40 års åldern blev mördad av sin sambo. Kan inte fatta hur någon människa kan göra så mot den man ska säga sej älska. Vad är det som gått sentt i livet då? Det sägs ju att killen i fråga var kraftigt drogpåverkad, men ändå... Varför ta en annan människas liv, en människa som dessutom hade 5 barn. 5 barn tänk er fem barn har fått sin mamma mördad av hennes nya kille. En kille som dem kanske lev tillsammans med? Ja jag kan inte med ord beskriva den avsky jag känner för den mannen som gjort detta. Lås in honom och släng nyckeln... eller ibland vore det f*n rätt med dödsstraff... Ja det var bara det jag ville ha sagt oxå.

Snö snö snö =)

Ojoj vilket snöväder vi haft idag, men jag har inte så mycket emot det. Tycker det är fint och det blir mycket ljusare ute. Tyvärr har det blåst storm ute idag så d har inte blivit några ute aktiviteter efter jobbet. Däremot fick jag med mej min goa kompis Tilde och barnen till badhuset och myste. Tilde var ovärdelig då jag ännu inte kan åka och bada själv med båda barnen. Rasmus vill ju simma massor i stora bassängen och leka jaga lekar men jag kan ju inte göra det med Melvin på armen så Tilde var super och vi turades om med att simma/ jaga och bära bebis. Riktigt mysigt var det och jag kom hem vid 18.30 tiden med två trötta och hungriga barn som fick mat och sen hoppade i säng utan protester, bad är toppen om man vill få trötta barn hehe.

Jag har oxå köpt min fina jacka idag =) älskar den redan och den är värd varenda öre, den ska inte bytas ut på många många år... Nu börjar jag ladda för helgen med kusin louise och hennes Henrik och Martin givetvis ska åka ´till gbg på lördag och se på Robert Gustavssons show på rondo. Sen ska vi faktiskt ligga över på hotell och sen shoppa på söndagen... men tror vi ska ta en enorm sovmorgon först eller vad säger du Louise.

Ja annars har det inte hänt så mkt idag nu ska jag krypa upp o soffan och slappa innan sängen som ska intas tidigt idag...

Natti















Trött, Tröttare, Malin

ojoj helt slut känner jag... Har ju jobbat idag, 8-14.30 som det alltid när jag jobbar.
Mötte min älskade Martin i dörren mer eller mindre jag var hemma vid 14.45 och han åkte å jobba vid 15.15 så d va hej å hejdå där, men d funkar... När jag kom hem var inte R hemma hans farmor var ledig idag så hon hade hämtat honom efter lunchen, han kom väl hem vid 18 tiden sen... Jag och Melvin åkte en sväng till min mormor å myste med hundarna pratade hund och drack kaffe. Melvin fick oxå smaka festis för första gången och det tog inte många sekunder innan han fatta hur man sög i sugröret haha han såg så söt ut med festisen. Han ska väl kanske inte dricka sånt egentligen, men han är nästan ett år och nu tycker jag att han ska få smaka på glass, tårta och lite kakor, inte till vardags naturligtvis, men vid lite festligare tillfällen. Godis däremot är ett big NONO än så länge.

Idag har jag äntligen hittat en vinterjacka till mej oxå, den är dock alldeles för dyr för min ekonomi men min super snälla mamma sa att hon kunde betala 1000 kr på den i förtidig julklapp så får jag lägga till 800 själv...
så i morgon ska den inhandlas och det konstigaste är att jag hittade den i skara...
Tycker egentligen att det är alldeles för mkt pengar men jag får ju inse att det är en vinterjacka för många år framöver....


expedition womens parka 501148 233

denna fina jacka från Didriksson är det som gäller =)

Ja nu ska jag nog slå på en kopp med te och sen ska jag lägga mej tidigt idag så jag inte blir så trött i morgon...
Ha det så gott så ska jag försöka få till ett inlägg i morgon igen...

Natti

sorgen och saknaden av en fyrbent vän

usch och fy vilken jobbig dag det blev...
Vaknade kl 08.30 av att mamma ringde på telefonen här hemma och jag förstod direkt att det var något, hon ringer aldrig så tidigt en söndag morgon annars. Ja och visst var det något som hade hänt, deras och delvis vår hund får man nog säga, fick sent i går kväll fruktansvärda kramper, skakade och fick diafragma i munnen under ca 3 minuter d va så illa att hon kissade på sej undertiden och när anfallet var över kunde hon inte resa på sej och var helt sönderstressad. Winnie som hon heter har aldrig tidigare i sitt nästan 12 åriga liv haft Ep och detta gjorde ju att alla blev helt ställda, frågan om avlivning väcktes redan då av mina föräldrar men en lördag kväll finns inte så mycket att göra så efter en stund när hon lugnat ner sej gick dem allihop och la sej för att bli väckta igen kl 05.30 av ytterligare ett krampanfall och där med ett beslut om att den underbara hunden skulle få sluta sina dagar innan situationen blev värre. Så när vi fått kontakt med djursjukhuset vid 9 tiden ringde mamma mej och´jag åkte genast hem till dem för att följa med mamma till vetrinären. I och med att hon har haft en juvertumör som i och för sej varit godartad så var alla överens om att det inte fanns så mkt mer att göra med henne. Men det absolut värsta var nog att jag var inställd på att möta en hund som var helt slut och inte ville något, dessvärre var hon lika glad och go som vanligt och kom springande och hälsade glatt på mej när jag kom. Att hon verkade så frisk och glad gjorde att det värkte i oss alla att hon skulle vara tvungen att sluta sina dagar... Men väl på blå stjärnan berättade vetrinären att hon inte trodde att det var ett ep anfall utan att levern hade gått i kras och detta var andledningen till krämporna, Winnie har under en längre tid varit dålig i magen och haft hemska diareér som inte gett med sej, där av denna slutsats och vi blev ännu mer övertygade om att vi fattat rätt beslut. Eftersom hon haft kramper ville man inte ge lugnande för då finns en risk att ett nytt anfall kan utlösas så hon fick kanyl och sömnmedel direkt. De hade gjort i ordning 5-6 sprutor med sövningsmedel som var doserat efter hennes vikt men efter bara 1.5 spruta lyssnade veterenären på hjärtat och konstaterade att hon var borta. Hemskt men sant. Eftersom det krävdes så lite sömnmedel för att hjärtat skulle stanna så hade hon troligen inte överlevt om hon fått ytterligare anfall.

Det är hemskt jobbigt att ta bort ett djur och den som inte upplevt den tomhet som lämnas efter kan inte anan hur hemskt det är. Men nu är vår älskade vän och följeslagare i nangiala och där springer hon nu på en äng och simmar i en sjö utan några hemska kramper. Det är vad jag tror och hoppas. Men vem ska nu trösta mej när jag är lessen vem ska nu smyga in i barnens rum när dem sover bara för att vakta dem? Ja Winnie jag lovar jag ska göra det åt dej. Vi syns i Nangiala och tills dess ska du finnas i våra tankar och minnen vår älskade hund♥♥♥






Tur i oturen eller vad?!

Sjukt barn igen. Ja nu är Rasmus sjuk igen för andra gången denna veckan, startade ju veckan med kräkning och där med hemma måndag och tisdag, sen har han varrit pigg och var på dagis onsdag och torsdag, men varit ganska trött på eftermiddagarna, men inte så konstigt eftersom d blivit en omställning för honom med att inte ha semester oxå. Iaf så blev han riktigt hängig igår och när grannen kom för å leka orkande han inte leka med henne utan ville bara vila i soffan. Vilket resulterade i att jag skickade hem kompisen och tog febern på R 39,4!!! inte så konstigt att han inte ville leka. Så det blev bums i säng å se på film och sen somnade han redan 18.30
När han vaknade i morse hade han fortfarande 38.9 så jag tryckte i honom alvedon och nu är han lite piggare har ätit lite iaf och druckit massor vilket givetvis är det viktigaste. Håller tummarna för att han ska bli pigg nu så vi kan åka på 85 års kalas i morgon, min gammel Farmor (mammas farmor) fyller nämligen 85 och min lilla Kusin Astrid med familj kommer hit. Träffar inte dem så jätte ofta eftersom dom nu mera  bor i Falkenberg tidigare bodde dem ju iaf i Gbg men nu är d ytterligare en bit bort. Astrid fyller iaf 1 år om typ två veckor och eftersom vi inte kommer träffa henne förän efter jul sen så tänkte jag och min lilla familj uppvakta henne på lördag oxå. Så får hon julklapparna när vi träffas nästa gång, nu är frågan bara vad man ska köpa till henne, finns så mkt som jag vill köpa eftersom jag annars inte "får" köpa tjejgrejer, dockor, kläder eller kanske lite annat tjejigt? men jag tror d lutar åt en docka iaf, men den som lever får se.

I morgon är det inte någon simskola heller eftersom det är höstlov så är det lov även för simskolan. Lite trist eftersom R blivit så duktig på att simma nu, men om han blir frisk snart får vi åka ner i veckan och träna lite. Någon som vill haka på?

I går kväll var jag på tjejmys hemma hos goa Anna, d blev mat från rocco (som vanligt när vi ses) och kladdkaka efteråt och givetvis en hel massa prat och skratt. Himmla kul att ses tjejer ni vet att ni betyder massor för mej hoppas jag <3 d är kärlek <3

Sen bestämde jag och Karin att vi ska försöka oss på en sväng till Ullared oxå, hihi, jag vill verkligen dit innan jul och Melvins föddelsedag. Man kan ju få massor med bra saker till halvapriset där ju. Tänkte mej en ny gåvagn till Melvin för Rasmus gamla som han skulle ha ramlade ihop i ett plockepinn och trät va helt rötet kan bero på hanteringen av den kanske =p men men. Sen tänkte jag passa på att införskaffa lite nytt fint julpynt och kanske lite annat smått och gott. Den enda nackdelen är ju att man eller iaf jag köper en hel del onödiga saker där oxå, men ska försöka sansa mej lite tänkte jag.
Jaja nu ska jag försöka röja här lite innan Melvin vaknar igen och sen ska jag försöka se om min snälla lillebror kan komma hit och va hos barnen när jag åker till apoteket, alvedonen är slut och sen behöver jag springa in på ica oxå... ha d bra vänner!



Så himmla glad att barnen var friska förra veckan iaf, annars hade det inte varit kul...
I bland ska man ha tur ♥♥


Busskortet här kommer jag

Jag har idag varit på min sista teorilektion för buss och jag har betalt avgiften för att få körkortstillstånd. Nu ska jag bara puscha mina blivande handledare, Pappa och Andreas till att skícka in deras papper så kan vi ut å glida på vägarna sen. Ska oxå börja plugga teorin för körkotet på riktigt så jag kan ta teoriprovet i början av nästa år. Nu är jag taggad till 100. Hoppas bara jag kan få hjälp av alla snälla busschaufförer jag känner för att få vissa delar för klarade för mej. Ska oxå beställa engångs koder från körskolan så jag kan träna på teoriproven hemifrån och slippa åka till lidk stup i ett....

Dagen har spenderats hemma hos min goa kusin Kristina och hennes lille Hampus, vi blev bjudna på lunch och fika (jag som absolut inte ska äta sötsaker). Va supermysigt att träffa dem iaf och killarna lekte jättebra på golvet. Har även skickat iväg två tradera paket och lagt ut lite nya kläder för försäljning och ni anar inte endel folk är ju inte kloka när d gäller Tradera.
La ut ettpar gammla termobyxor Rasmus haft köpte dem frpn hm och d va deras billiga dem hade förr så dom kostade väl 98 kr tror jag å vet ni jag fick sålt dem för 110 kr hallå eller... Helt sjukt bra asså..

Har inte så mkt mer att skriva så jag spar mej till en annan dag med mer motivation... Tjaoo


HJÄLP!!!

Jag börjar bli desperat! Finns det inte en enda vänlig själ som vill hjälpa mej med min bloggdesign? Jag betalar givetvís för det och nu är jag så trött på denna trista design!!! Snälla nån hjälp mej!

sår i öronen...

har jag av allt gnäll som jag fått utstå de senaste två dagarna, inte så konstigt eftersom mina små guldkorn varit sjuka... Rasmus väckte mej natten mellan sön-mån och sa att han inte mådde bra, sen började han ulka och vi sprang snabbt in på toa och han gjorde sitt ärende, duktigt av honom att säga till och hinna in i badrummet innan han släppte bomben, efter det fick han sova i våra sängar och inget mer drama va det den natten iaf. Men han fick ju självklart vara hemma från dagis men eftersom han inte var mer illamående eller hade någon feber blev han ju uttråkad såsmåningom. Och då började han gnälla och mer eller mindre klättra på väggarna... Melvin va hur glad och pigg som hellst på förmiddagen men efter lunchvilan blev han supergnällig och ville inget annat än hänga på sin mamma. Efter en undersökning med febertermometern fick jag reda på varför, han hade 38,5 i feber... Jösses vilken tur att dem inte blev sjuka förra veckan.
I morse så hade han 37.9 och gnället satt i, men han sov trotts allt helt ok i natt. Rasmus fick ju inte gå till dagis i dag heller eftersom det inte är 48 timmarsen han kräktes förän i natt, men idag är matlusten och bus humöret på topp igen och jag tror att hans mage reagerade på kost omställningen som blev när vi kom hem, känns som vi andra hade blivit sjuka eller åtmindstonne att han hade kräkts mer om han hade haft maginfluensa. Melvin var feberfri nu ikväll så jag tror bara han hade en liten förkyldning på G för han är lite snorig...
Vi var iaf hemma hos min farmor i eftermiddag på lite lunch och annat mys och barnen var super pigga och glada hela tiden. Tur hon ville ha dit oss trotts sjukdomarna eftersom jag höll på att bli galen av att bara vara hemma.

I morgon ska R till dagis iaf och efter de 3 timmarna där ska vi förflytta oss hem till min kusin Tina för att få lite lunch och busa. Hon har ju en liten Hampus  som bara är 4 veckor yngre än Melvin så nu ska de få busa igen =)

I har varit och köpt vinterskor till Rasmus idag oxå, kändes som tennissko säsongen var över nu, blev ett par dyra Kavatskor och ett par lite billigare allvädersstövlar. De dyrare är grymt bra han hade ngt liknande förra vintern och dem stod emot den enorma kylan helt perfekt. Medan allväderstövlarna är bättre att ha när vädret är som idag, vått och hemskt... Kollade runt på skor till Melvin oxå, men d fanns bara Kavat skor kvar i stl 20 som han behöver ha, dom kostade 500 kr och då blev jag lite snål tyckte d va väl dyrt för ett par skor han kanske inte kommer ´kunna ha hela vintern engång. Nä det får bli lite billigare skor från skopunkten...

ja nu vet jag inte va jag ska hitta på att skriva om mer, jo förresten la ut lite kläder på tradera för ett tag sen och i morgon ska jag skicka i väg första laddningen av det jag fick sålt, en overall i stl 86 och ett par termobyxor i stl 110... Toppen att bli av med lite gamla kläder som ändå inte används...

Ha det gott


RSS 2.0