Det går i 120 km/h

Vilken lördag förmiddag det har verkligen gått i ett. Började dagen med en jogging tur på 8km vilket tog mej 41 minuter och det är bra mycket bättre än jag trott att jag skulle klara. När jag kom hem slängde jag i mej en banan/blåbärs smothi och ett ägg innan det blev på med kläderna igen för städning av de allmänna utrymmena i vårt kvarter. Sk gårdsstädning. Blev enkel krattande och jagande av Melvin som tog sina egna små promenader... Martin åkte å jobba efter 20 minuter av städningen så det blev fullt ös för mej. Efter drygt en timma gick vi in jag tog en snabb dusch å bytte om innan vi åkte å hämta Rasmus och mormor och morfars hundar som vi är hundvaktet åt. Nu har vi ätit å ska villa en stund innan vi ska köpa lite godis å annat smått å gott till ikväll. Kram på er


Du blev stor över en natt...

Du blir så stor mitt älskade barn! Nyss fick vi reda på att du skulle komma och innan vi visste ordet av var du här och förgyllde våra liv!!! Nu är du så stor att du sover över hos kompisen för första gången. Tyvärr kan blogg.se inte ladda upp den fina bild jag fick från Madde :(


Blod, svett och ännu mer svett!

Sitter å känner hur jag stinker! Har varit på mitt livs värsta spiningpass! Trodde jag skulle spy rakt ut ett tag! Svetten lackade och nu luktar jag inte så gott precis, men ska snart hoppa in i duschen raka benen och tvätta håret står på listan idag. Jag försöker att inte tvätta håret varje gång jag tränat men det är svårt när man går på spinning eller liknande å håret dryper av svett då måste det ju rengöras ordentligt. Idag är det även mitt favorit program "du är vad du äter" som jag ska se på när klockan blir åtta. Får nog duscha i reklamen där kanske. Blir troligen en liten skål med blåbär och hallon känner att d skulle vara smaskigt och nyttigt blåbär innehåller massor med nyttiga vitaminer och antioxidanter som vi behöver få i oss nu i förkyldnings tider. Jag har varken tid eller lust att bli sjuk som det är nu. Nä nu ska jag hinna med duschen innan programmet börjat :)


Så onödigt!!!

Att äta smörgåsar, dricka varm choklad m grädde å ta en glass på d... Fy fan för mej... Ser på rosa bandet galan å äter som om d va min sista måltid. Nä nu skänker jag 100 kr till bröstcancer fonden å slutar äta!!! Gör d du oxå, skänk en hundring alltså!


Sjukstuga igen

Det blev inget bloggande igår. Luften gick ur mej när jag kom hem med en hängig Rasmus sim klagade på ont i halsen och att han frös. Japp d va hans tur 38,6 i temp och han stoppades ner i våra sägas där han somnade kl 18:45 och sen vaknade han inte förrän kl kvart över sju halv åtta nåt i morse. Få va febern borta. Nu är han i gräns läge så han får allt vara hemma från skolan i morgon oxå, Martins mamma är ledig så hon skulle va snäll å ta barna på eftermiddagen så jag ja jobba. Det tar ganska hårt på en med allt vabbande, man får ingen rytm i veckorna och allt blir lite hafsigt. Nu i eftermiddag när jag kom hem (kl 15 då) så bara all ork tog slut. Jag hade inte nån lust att laga mat eller liknande så bestämde mej för att vara en snäll eller dålig mamma välj själv å åka till Mc Donalds å köpa mat till barnen. Den uppskattade det iaf. Sen har vi myst en långstund framför burken å även tränat på att knyta rosetter med Rasmus, han är jätte duktig min stora kille. När barnen somnat ska jag vara ordentligt onyttig ( vilket jag varit hela eftermiddagen) och göra en kopp varm choklad med vispgrädde och två rostade mackor för Gud va jag längtar efter det. Hoppas ni har haft en bra dag. Kommer kanske fler inlägg ikväll!


Jäsp

Helt slut både i kropp och knopp! Alldeles för lite sömn natten mellan lördag och söndag och en son som drömde mardrömmar och skulle ligga på sin mamma hela natten mellan söndag och måndag jag var vaken mellan 3.00 och 5.30 vid 5 tiden fick jag ett litet bryt å sa till Martin att han fick ta Melvin på sin sida då jag inte fått sova ordentligt sen innan 3 och sov piss natten innan oxå. Han gjorde ett halvhjärtat försök men när Melvin blev arg å skrek mamma så gav Martin upp så han fortsatte sova på mej... Men när jag skulle gå upp kl 6:45 nä då sov han å Martin som grisar. Blir nog tidig sänggång för mej ikv tror jag. Har varit på ett center pass på lunchen idag och ett spiningpass nu ikväll så gött, då Martin jobbar kväll ställde snälla mamma upp å tog barnen så jag kunde köra spinningen. Barnen är i säng nu å jag ska duscha koka en kopp te o sen sova, natti på er. Btw så funkar d inte att ladda upp bilder idag heller, träligt men sant...


Run bitch run!

Hemma igen, eller det har jag varit ganska länge, klockan 9:15 var jag hemma och åt lite frukost innan jag hoppade i säng kl 10 sov väl inte så mycket men låg iaf tills klockan var 12. Skönt tycker jag allt att det var. När jag vaknat hade Rasmus en kompis från dagis här och Melvin låg och sov Martin spelade tv spel och jag bestämde mej för att gå till mormor och morfar för att hämta min cykel som blivit stående där ett tag. Men när jag började gå kände jag hur det kröp i benen så jag började springa och d va så skönt. Sprang en omväg hem till dem så löprundan blev 30 minuterlång och skulle tro 5 km typ. Runkeeper appen på mobilen är typ trasig eller nåt för den mäter hel tokigt... Säger att jag gått 8 km när jag knappt börjat gå, vilket är omöjligt! Så ska ladda ner den på nytt! Nu ska vi snart köra hem Rasmus kompis och sen ska vi åka till mamma å mysa lite. Kanske blir ett inlägg till innan kvällen är slut om jag Inge somnar i soffan vill säga... Tråkigt att blogg.se appen kronglar så man inte kan ladda upp bilder, jag som tagit så fina på barnen ute :/


Nattlig bilåkning!

God morgon! Eller ja för mej är det nästan lunch dags nu. Har varit uppe sen 4:15 nämligen. Mina kära föräldrar skulle ju komma hem från sin semester på canarie öarna igår kväll, runt kl 20 skulle dem landa och min mormor och morfar skulle passera Landvetter pålägg från min morbror i Falkenberg vid denna tiden. Vilket innebar att dem skulle ta med mamma å pappa hem. Men när dem kom till flygplatsen i Las Palmas fick dem veta att deras flyg stod trasigt på Kastrup i Köpenhamn och det skulle tidigast kunna lyfta kl 19.00 från Köpenhamn vilket innebar att dem skulle tidigast komma från Spanien kl 00.00 i natt. Så nu sitter jag här å väntar på att dem ska komma, planet ska landa 07:05 så hoppas det går smidigt vid väskorna så vi kan komma iväg hemåt snart. Är ganska trött och i eftermiddag ska Martin åka på mässa med jobbet i Gbg så jag vill hinna vila/sova lite innan det. Nu smakade kaffe å frukt gott iaf. Jag gillar flygplatser, atmosfären är härlig, mycket folk i omlopp och många glada förväntansfulla människor som snart ska iväg på semester. Det är ganska lockande å slänga sej i väg på en sista minuten nu när man sitter här på plats, men nope inte utan mina pojkar även om termometern på bilen visade ynka 4 grader... Blä!!!


Kaffe å lek

Förmiddagen har bestått av kaffe å lek med söta Elton och hans heta mamma Chris som kom förbi, ganska mycket prat om hälsa och barn blev det allt. Så kul att ni ville komma förbi trotts pricken som bor hemma hos oss ;) Men nu börjar prickarna ge sig, i morgon är det en vecka sen dem dök upp så det är på tiden tycker jag. Tror inte han smittar längre tycker att alla "koppor" ser torra och fina ut. Nu ligger trollungen i sin säng å sover. Jag ska passa på att vila lite jag oxå och i eftermiddag ska vi ta en promenad med hundarna i det fina vädret. Kan tänkas att det blir stopp i en lekpark oxå. Ikväll funderar jag på om jag ska ta mej ett glas vin eller inte. Känns lite onödigt egentligen men d är himla gott... Få se hur jag gör, måste till bolaget isf. Åter till vilan.


Morgon pigg eller inte?!

God morgon! Här ligger jag fortfarande i sängen, Melvin springer runt på övervåningen för att pausa en liten stund och se på barnen i bullebyn. Gud va jag är trött på den filmen, tur vi fick låna med en annan film men nya avsnitt från min mormor och morfar igår. Ja Melvin fick vara där igår när vi var på utvecklingssamtal med Rasmus, ett jättebra utvecklingssamtal tycker jag. Veklingen en toppen fröken han har fått och han uppför sej i skolan oxå säger dem så d känns toppen. Nu ska jag och Melvin strax gå ner å göra frukost och fortsätta myset där nere och vid 10-tiden kommer min Mormor hit mes chili och semlan, ( deras hundar) som vi ska ha tills i morgon kväll. Hade tänkt att jag skulle städat idag, men skjuter på det tills dem åkt hem på söndag. Kanske att vi ska gå ut en ordentlig promenad idag oxå jag å Melvin, innan det blir eftermiddag å jag ska bege mej till gymmet på mina värkande tränings ben. Nä frukost va det ja! Ha en fin Fredag alla godisbitar!


Pigga ben!

Jääää ett grymt center och spinning pass för Eva blev det på gymmet idag. Å jag kände mej så taggade genom hela passet, länge sen jag kände den glöden nu!!! Sitter i soffa å äter lite nötter och dricker vatten ser på "du är vad du äter" ett av de få program jag följer slaviskt!!! Kost och hälsa är intressant, efter det börjar tydligen filmen "rally brudar som jag å M sa att vi ska se.. Ha en hel mysig kväll :)


Handduken är kastad

Ligger i sängen och passar på att vila lite medans Melvin sover middag. Jag skulle ju varit med i 100 dagars klubben som man kan läsa om Sabinas blogg. Går ut på 100 dagar utan socker, godis eller andra sötsaker. Men jag har valt att kasta in handduken innan jag ens börjat. Känner att jag inte har ork eller lust till en sån omgång nu. Jag kommer tillåta mej lite vin och mörkchoklad på fredagar och lördagar fr.o.m. nu kanske en fika ibland men inte massa onödig skit som jag äter bara för att på fred-sönd. Nä d ska det bli ändring på men total förbud klara inte jag nu. Ska se till att träna ordentligt igen och äta bra. Kanske jag tappar dem där extra kilona jag la på mej före jul, kanske inte... Jag hoppas på det! Är slut som människa idag men ser fram emot eftermiddagen som ska inbringa första utvecklingssamtalet på skolan sen blir det pulsspinning!!!


Som en gris

Har sovit som en gris! Ur skönt, vet inte när jag sov så gott sist. Melvin valde dessutom att inte vakna av Martin å Rasmus när dem skulle iväg utan sov till 8:10 sååå skönt. Träningsvärk de Luxe på mej idag ska mjuka upp musklerna med spinning sen. Nä nu ska jag fixa i ordning oss för snart kommer söta Ronja å är hos oss med sina prickar medans mamma Sandra pluggar matte på katedral! Ha en fin fin dag!


Min sambo är för bra för mitt bästa!!!

För sisådär 20 minuter sedan stod jag å vek tvätt och pratade med min mamma å pappa i telefon, dem är på semester på Gran Canaria, plötsligt hör jag hur en nyckel sätts i låset å det vrider om, in kommer Martin nästan två timmar tidigare än va jag tänkt. Dem hade så lite att göra på jobbet att han kunde gå hem tidigare. Han är så söt min fina man, jag sa inte till honom att jag är nyttiga Malin fr.o.m. Fredag igen så han kom hem med choklad å ville ha mys! Jaha jag som inte skulle äta sånt nu! Men jag börjar ju hårt på fredag skulle ju egentligen bara förbereda mej nu, men jag äter lite choklad (det är 80+ i kakaohalt iaf) för jag vet att om den får ligga i skåpet då kommer det en dag när jag går i skåp efter godsaker å jag kommer falla pladask. Bäst att ta slut på det innan Fredag! Gulligt tänkt med ack så fel d blev... Jag har iaf tränat hårt idag. 60 minuter styrka och 20 min cykel efter det... Gött men fy vad kroppen gått ner dej. Tyngderna va sjukt tunga och mjölksytan dök upp direkt! Aja bajs dags för mer muskler igen!!! Behöver tips på hur man kan stärka vissa kroppsdelar oxå, är sjukt svag i vänster sida ben som arm och skulle behöva styra upp d lite, ge mej tips!!!! Nu ska jag mysa med min fina mysgris!!!


Nu jäklar...

Nu är jag hemma med barnen igen. Skulle nog kunna vänja mej vid att jobba 8-15 ganska perfekt om jag får säga det. Man hinner jobba på och man har ändå stor del av eftermiddagen hemma med barnen... Jag har iaf lyckats få barnvakt ett par timmar i nu. Martins snälla mamma har lovat att ta barnen en stund så jag kan få träna. Ska köra ett muskelvarvspass och sen blir det nog en stund på crosstrainern oxå. Imorgon ska jag på spinning och på fredag är d dags för favoriten igen... Center å zumba!!! Har nu bestämt mej för att ta tag i detta med att träna och äta rätt igen, ända sedan semestern i augusti har jag slarvar vilket har lett till att jag gått upp 3 kg något jag INTE trivs med. Bara att ta tjuren vid hornen å köra. Denna gången ska jag köra lika hårt som i våras! Jag inspireras av Sabina (läs hennes blogg: binabus.se) ett riktigt energi knippe som motiverar mej genom bloggen... Någon mer som vill hänga på?! Hinner inte skriva mer nu måste göra i ordning barnen för farmor!


Lunch time!!!

Nu är jag taggad för att ta tag i träning å hälsa igen! Blev två motivations höjande tidningar in handlade idag :)


När te är godare än zumba...

Barnen är nog snart sovande och jag har nog bestämt mej för att strunta i att dansa zumba ikväll... Och istället ta ett gympass i morgon kväll. Tyvärr blev tjejkvällen inställd men jag har ju barnvakt så tänkte utnyttja det och träna ordentligt! Ska göra en kopp te å mysa lite i soffa ist tror jag. Kanske se en film?! Tål att tänkas på, vad gör ni en regnig tisdag som denna?


Seg tisdag!!!

Fy farao vilken seg dag... Regnet har öst ner hela dagen och d har varit rätt lugnt på jobbet... Nu är jag hemma med barnen å vi har spelat lite spel och byggt koja. Nu ser jag å Melvin på Emil för 150 gången på tre dagar eller nåt. Rasmus gick upp å lekte lite med sina saker där uppe. När barnen lagt sej ikv ska jag skaka rumpan till lite zumba moves igen tror jag och i morgon kväll blir d tjejmys hos Madde... Har ordnat barnvakt så jag kan va med :) återkommer senare nu ska d mysas!


Oktober=Höst

God morgon på Er! Shit regnet verkligen öser ner ute! Känns höst ända in i märgen nu... Blir en kort dag på jobbet idag oxå vabb i eftermiddag. Tror vi ska ta en slapp eftermiddag, se på film i soffan lockar när regnet öser ner... Kan kanske bli ett zumba pass ikv oxå. Om det finns nån som är kaffe sugen i eftermiddag så hör av er så bjuder jag på en kopp! Ha det fint


Zumba, zumba

Nu sover barnen och jag har passat på att köra 1 timmas zumba fitness framför tv:n å Gud va varm jag blev. Nu sitter jag å smuttar på en banan,skogsbärs smoothi! Såå gott! Ny duschad är jag oxå... Väntar på M som snart kommer hem han kommer väl om en timma eller så, få se om jag orkar vänta på honom. Slänger ut bilden på min nya vinterjacka, den är lite mer grön/blå än vad den ser ut att vara på bilden, å jag är såå nöjd :) natti


Måndag

En jobbdag avverkad! Eller ja d va inte en heldag utan kl 15.00 gick jag hem för att vabba. Melvin "pricken" Bergh har ju varit hemma från dagis idag och han e allt lite kinkig. Nu i eftermiddag har vi varit borta hos Sandra m barn för fika å lek, Ronja har oxå vattkoppor så dem kan allt leka ändå. Rasmus har ju redan haft koppor och Wille lär ju få det nu... Aka lika gott att dem har d gjort. Alldeles strax kommer Anton å Lisa för att hämta Rasmus han har nämligen sparat sina veckopengar och sina tandfe pengar så han ska få åka och välja en bay blade på Ugglan. Hela 200 kr har han sparat ihop... Inte illa!!! Jag ska börja med maten nu, det blir Ungsstekt lax, potatis, grönsaker och romsås *smaskens* hörs mina vänner


Massor

Ligger i sängen med en hemsk mensvärk och såå trött eftersom Melvin bestämde sej för att vakna kl 5 i morse :/ har nyss ätit frukost. Idag är Melvin piggare iaf ingen feber vara massa snuva och prickar, hittar nya för varje timma som går så d är ingen tvekan längre. I dag ska barnen få åka till sin farmor och farfar en stund medans jag och Martin ska fika med några vänner. Ska bli skönt att fika ostört med bara vuxenprat. Sen blir det gymmet för mej och sen ska vi fira Martins syster som fyller år med lite födelsedagsmiddag. Så d blir en fullspäckad dag idag. Bäst jag vilar lite, ligger efter med sömnen denna helgen känner jag... See ya


Det blev en pricken

Eftermiddagen blev toppen även om dagen började ganska illa. Melvin somnade inte när Martin å Rasmus var å köpte presenter utan i soffan när jag lagade lunch ( vi hade tänkt att han skulle vänta till efterlunch) men iaf så kl 14 körde jag R i bilen till födelsedagskalaset där han sedan fick vara själv för första gången, å d hade gått bra fick jag rapporterat ;) efter det åkte jag direkt till brukshundsklubben för valpkurs. Underbart att komma ut i skogen å se fina hundar i underbart höstväder... Nu har vi ätit en smaskig risotto ( med coctail tomater och champinjoner) och bacon lindad kycklingfilé, helt underbart att ha min kock hemma på helgerna matlagningen blir så mkt mysigare å godare då. Nu har vår prickigkorv somnat, ja eller Melvin kallas han i folkmun men i kväll har vattkopporna hoppat upp både här och där. Nya för varje timma :/ nåja tre omgångar av det har dem haft på dagis så M klarade sej länge ändå och jag tycker d är lika bra att han får d nu så är d gjort R har ju redan haft det lixom. Snart ska R i säng å se på en film å jag ska njuta av att min sambo är hemma ikv oxå trotts att det är lördagskväll. Imorgon blir d troligen fika med vänner och sen lite gynnande *lovely* ha en fin lördag kväll :)


Ändrade planer

Urk ingen god morgon här inte... Melvin har fortfarande 39 graders feber och har varit vaken nästan hela natten och jag lika så såklart... Han har hostat snorat och feber drömt hela natten:/ inte kul alls... Jag är som en häxa en mamma utan tålamod som är trött så jag kan dö... Nu ligger jag brev Melvin å ser på barnen i bullebyn å hoppas att vi kan sova båda två en liten stund iaf. Rasmus å Martin är å köper födelsedagspresent till barnkalaset han ska på i eftermiddag. Skulle egentligen ha firat Martins syster i eftermiddag/kväll eftersom hon fyller år i morgon, men vi får skippa d å hoppas att lille M piggar på sej ist. Jag ska däremot åka till skogen å vara med på valpkurs en stund känner att d kan vara behövligt efter denna natten! Hoppas ni får en fin lördag i höst solen :)


Från -7,8 grader till 39,3 på mindre än 24 h

Så va den såld! Min älskade Didrikdsson jacka som jag köpte förra hösten i stl 42. Den var fortfarande i grymt skick så min mormor tog över den efter mej och jag har idag köpt mej en ny i en annan färg ( visar i morgon) och i stl 38 ist! Känns så himla bra! Eftersom termometern i morse visade -7,8 grader insåg jag att jag Inge kunde vänta mer utan var tvungen att köpa mej en jacka! När jag gjort det å jobbat klart for jag direkt till gymmet för veckans bästa pass center å zumba med bästa Louise! Som vanligt skit kul å as jobbigt och svårt!!! När jag kom hem möttes jag dessvärre av en väldigt gnällig Melvin som det visade sej hade 39,3 i temp, inte konstigt han va gnällig i med Alvedon och på med Lotta på bråkmakargatan fick i han en yoghurt en banan å lite välling nu iaf. Men nu ä han i säng å jag hoppas han sover bort febern. Själv har jag ätit en smaskig rotfrukts gratäng med lövbiff och trattkantateller * smaskens* till det blev det ett glas vitt. Nu ska jag snart gå ner å mysa med R å M innan vi somnar i soffan. Ska smaska lite godis oxå å i morgon är d lördag! Jag älskar lördagar långfrukost, kanske en promenad i solen eller ett förmiddags pass på gymmet! D är underbart! Ha en fin fredag kväll ALLA!!!


Nej!!! Inte sjuk nu!!!

Hemma efter ett spiningpass! Ett pass som jag i vanliga fall hade älskat! I stort sett bara stå hela tiden och massor med backar :). Men idag kändes det inte bra... De första två låtarna var toppen benen pigga och jag körde på, sen kom den "vanliga" svackan när d blir lite tungt men som brukar ge sej efter nån minut å sen kan man köra på igen, men idag blev svackan bara djupare å djupare. Jag orkade knappt ta benen runt och stå va bara att glömma. I mitten av passet kände jag för att spy å gråta för jag var så trött. Men jag lyssnade på kroppen å satte mej ner å körde så gott d gick. När passet var slut darrade benen å jag började frysa i samma stund som benen stannat, när jag kom ut från gymmet började snuvan rinna å jag var helt matt. Nu är jag livrädd att jag ska åka på nån seg förkyldning eller ännu värre bli riktigt sjuk. Men d är bara att hålla tummar å tår för att jag håller mej kry! I morgon är d ju fredag å jag ska träna veckans två roligaste pass Center å Zumba så jag vill verkligen vara frisk!!! Sen ska jag bara njuta av fredagen, att Martin är hemma å att det är HELG!!! Ha en fin kväll gosefisar!


Från soffpotatis till hurtbulle på mindre än ett år...

Idag när jag hämtat på dagis och i skolan körde vi till Skövde för att hämta M och A som kom med tåg från Sthlm. När vi kom hem åt vi å sen skulle jag i väg å träna med valpar och valpköpare på coops parkering. Hade detta varit för ett år sedan hade jag satt mej i bilen 5 minuter före det var dags och kört dit, tränat hundarna och satt mej i bilen hem igen. I dag tog jag på mössa vantar å jacka satte musik i öronen och tog en rask promenad eller PW dit, det tog ca 30 minuter men då gick jag lite omvägar och väldigt fort. Sen tränade vi hundarna och sen gick jag hem oxå. Med andra ord ca 60 minuters promenad och ca 2 timmar i friska luften! Helt juvligy! Men nu måste jag skaffa mej en vinterjacka i morse fick jag skrapa rutorna på bilen. Är det någon som är intresserad av min didriksson jacka från förra året? Lägger ut en bild här så kan ni väl höra av er den är så fin å varm men 2 storlekar för stor för mej, Stl 42 är det på den iaf. Kram på er


Så nöjd!!!

Jag är så nöjd med födelsedagspresenten/ studentpresenten jag gav Martin och Anton. Jag är en våga vägra fotbolls tjej och jag sitter som klistrad framför matchen, skulle ju bara se om jag kunde få se dem i bild men Gud d är ju spännande. Även om matchen inte är slut än, är tio minuter kvar så leder Sverige med 3-2 och d hat varit sjukt spännande! Dem har nog fått en upplevelse för livet och jag tror d kan bli en lång hård kväll/ natt för pojkarna kan nog bli några öl efter matchen nu :) god natt alla fotbolls fantaster nu ska jag snart sova!


Tidigare inlägg

Det senaste inlägget om kärleken till mina nära skrev jag i fredags, men blogg.se har haft anknytningsproblem i helgen så det har inte gått att publicera. Men nu är det på plats iaf. Sitter ännu en kväll själv hemma men nu beror det inte på att Martin jobbar ikv utan att han lever ut sin födelsedagspresent nämligen att se matchen Sverige-Holland på plats på Råsunda. Förväntan har varit enorm och i förmiddags begav han sej iväg tillsammans med min lillebror Anton som fick samma present när han tog studenten så jag hoppas att dem får en toppen kväll nu!!! Jag har varit med Rasmus på en ny aktivitet han skulle börja "knatteskutt" men han ville inte vara med och ska jag vara ärlig förstår jag honom. Jag tyckte det var ur kass. Vi var där 30 min (Rasmus vägra vara med) men under den tiden lekte dem 5 olika varianter på leken "vad är klockan herr Krokodil" man bytte bara djur mellan omgångarna. Näpp d va inget för oss. Nu ska jag kolla runt på ridskola om inte annat så han kan få rida till våren. Det är d nya nu, han vill lära sej rida. Å jag tycker d är jätte kul har ju själv ridit i två olika omgångar å är lite sugen på d igen. Kanske att han är sugen på fotboll till våren igen vi får väl ge det en chans till... Nu ska jag bädda ner mej i soffan med en kopp te å se om jag får syn på Martin eller Anton på tvn :) sen blir d sängen tidigt ska ju sköta lämnande i skolan å på dagis själv i morgon d blir intressant :o kram


Tidigare inlägg

Det senaste inlägget om kärleken till mina nära skrev jag i fredags, men blogg.se har haft anknytningsproblem i helgen så det har inte gått att publicera. Men nu är det på plats iaf. Sitter ännu en kväll själv hemma men nu beror det inte på att Martin jobbar ikv utan att han lever ut sin födelsedagspresent nämligen att se matchen Sverige-Holland på plats på Råsunda. Förväntan har varit enorm och i förmiddags begav han sej iväg tillsammans med min lillebror Anton som fick samma present när han tog studenten så jag hoppas att dem får en toppen kväll nu!!! Jag har varit med Rasmus på en ny aktivitet han skulle börja "knatteskutt" men han ville inte vara med och ska jag vara ärlig förstår jag honom. Jag tyckte det var ur kass. Vi var där 30 min (Rasmus vägra vara med) men under den tiden lekte dem 5 olika varianter på leken "vad är klockan herr Krokodil" man bytte bara djur mellan omgångarna. Näpp d va inget för oss. Nu ska jag kolla runt på ridskola om inte annat så han kan få rida till våren. Det är d nya nu, han vill lära sej rida. Å jag tycker d är jätte kul har ju själv ridit i två olika omgångar å är lite sugen på d igen. Kanske att han är sugen på fotboll till våren igen vi får väl ge det en chans till... Nu ska jag bädda ner mej i soffan med en kopp te å se om jag får syn på Martin eller Anton på tvn :) sen blir d sängen tidigt ska ju sköta lämnande i skolan å på dagis själv i morgon d blir intressant :o kram


Min fina familj

Tänk att jag är omgiven av så underbara människor som ställer upp för mej och min lilla familj i vått och torrt. Idag hämtade mamma å pappa Rasmus från fritids och Melvin hemma hos Martin (han slapp dagis) åkte hem med dem till sig så jag fick träna, sen var pappa snäll å hämtade mej på stan och sist men inte minst fick vi mat hos dem ikväll. Martins snälla föräldrar som var i Ullared i vecka och hade köpt massor med bra grejer till barnen inför vintern, som ställer upp med kort varsel som barnvakter när jag vill träna å Martin jobbar kväll. Min mormor och morfar som kommer hit å bakar pannkakor till barnen och passar dem medans jag är på föräldrarmöte å M jobbar eller som tar med Rasmus till kusten ett par dagar för att han ska få ha kul. Min farmor som ställde upp å passa Rasmus massor när han var liten och jag höll på att ta mitt körkort och som stickar så mkt fint till Melvin. Det är så många fler, våra syskon, min svägerska, melvins faddrar/ min kusin och hennes kille. Mina fantastiska barn som är mitt allt, som kan driva mej till vansinne men som jag skulle kunna gå över lik för!Jag vill bara säga TACK!!! Utan er hjälp hade jag inte klarat mej ni är guld för oss!!! Ni är mina vardagshjältar!!! Sist men inte minst vill jag tacka min högra hand, min bättre hälft, min älskade Martin för att du finns där i alla lägen och för att du gett mej världens finaste familj!!! Det finns så många fler jag vill tacka, nya som gamla vänner med eller utan barn, ni för gyller vardagen för mej! Kram på er


Strul

Strul detta är ett test


Fredag- fullfart mot helgen!

Varje morgon bär jag åker till skolan/ jobbet så lyssnar jag på Rix morron zoo å jag älskar det. Dom är ju helt underbart sköna att lyssna på. På fredagar har ja sk ekonomi dag på jobbet. Jag sitter alltså med papper och siffror hela dagen ( vilket jag gjort hela denna veckan då det är början på en ny månad) det bästa med ekonomi dagen är att jag sitter längst in längst ort på kontoret å blir inte störd av kunder i butik eller på telefon, jag kan alltså fortsätta mitt lyssnande på Rix fm när jag kommer dit. Efter jobbet idag ska mamma å pappa hämta barnen så jag kan få på zumba! Ha en din fredag!


Höstrusk och nya tag!

Nu är hösten här till 100% iaf vilket höst väder vi haft idag... Men jag säger va jag sagt förr, lite mysigt är det... Nu sitter jag nyduchad framför tvn å myser i min badrock, snart kommer min älskade Martin hem oxå. Han jobbar kväll i morgon å på lördag oxå sen är han ledig på söndag innan han drar igång en lunchvecka och ledig nästa helg äntligen!!! I morgon ska jag och min fina vän Chris ta tag i det sunda livet igen. Jag har misslyckats många veckor nu men jag vet att om jag å C gör det tillsammans så kan jag. Målet är ca 5 kg till jul. Hejar ni på mej?! Framför allt måste jag få igång träningen igen å inte äta massa skit framför tv:n så är det. Hjälp mej nu få rätsida på mitt kostintag igen! Sen va det en rolig sak i eftermiddag min snälla mormor bjöd mej å barnen på mat efter jobb/skola/dagis å en mysig pratstund pannkakor (något jag inte ska äta fr i morgon) blev det och lite glass till barnen efter. Sen kom svärmor hem med en överfull kasse med kläder å liknande till barnen som hon köpt på Ullared igår toppen eller hur! Nu har Melvin 2 overaller och behöver bara en jacka oxå. Sen ska R ha en overall oxå. Hoppas ni har en fin kväll gosegrisar!


Att någon man älskar så mycket kan få en att bli så arg...

Ett inlägg från en trött och nästa helt knäckt mamma... Fy farao vilken dag! Började dagen med att va hur trött som hellst å ville egentligen inte alls gå ur sängen. Men d gjorde jag såklart. Sen var Rasmus tvungen å tramsa i skolan såklart så blev aningen sen där i från, han var inte ledsen eller något så d va inte synd om honom alls. Iaf väl på jobbet har jag suttit framför datorn konstant och jobbat med bokföringen för september, måste bli så gott som klar med den innan nästa fredag då Pappa å Mamma ska åka på semester. Iaf sen det sista innan jag ska gå hem är det ju naturligtvis något stort fel så får lämna det och mitt huvud kan inte helt släppa detta... Ska åka å hämta Rasmus på skolan och vi har lite bråttom på eftermiddagarna då jag ska ha hämtat båda barnen före 17:30 och jag slutar 17:00 och det är ca 10 minuters bilväg mellan skolan å dagis. Ja då krånglade givetvis Rasmus som attan och hade tappat bort en tröja i skolan ( här börjar mitt humör tryta ordentligt) väl på dagis ville inte Melvin heller samarbeta å åka hem utan va mer sugen på att stanna... Tillslut kommer vi hem å jag ska byta om innan jag börjar med maten, då hör jag världens slagsmål nere Wii syskonkärlek de luxe. Jag blir tok arg och dem lugnar ner sej så småningom... Fixar maten å äter i tillsammans ser lite Bolibompa sen vid 19:15 ska vi gå upp å göra oss i ordning då börjar nästa bråk med R han ska inte borsta tänder å d ena med
det andra... Nu är han i säng å vi är vänner men fy va en så här kväll tar på krafterna som jag inte ens hade innan. Jag hade tänkt att dansa lite zumba ikv men orken å lusten är som bortblåst ist ska jag mysa upp i soffan med te å hoppas att min bättre hälft ( ja i lägen som dessa med bråkiga barn är han helt klart min bättre hälft) kommer snart annars ska jag sova tidigt något jag längtat eget hele dagen idag... Det blev ett långt å bittert inlägg detta, men var tvungen att ventilera lite... Skriver inte så deppiga/ arga inlägg annars hoppas jag? Kram på er :)


Godmorgon

Eller tja god å god? Jo men det ä den nog men natten var alldeles för kort, så va det. Trotts att jag satt uppe tills Martin kom hem igår. Nu var han ganska tidig så han va hemma runt 22:15 men vi blev sittande i soffan å prata ganska länge innan vi hoppade i säng men jag han knappt lägga ner huvudet innan jag sov. Å nu är det redan morgon. Har ätit två ägg å druckit en smoothi på blåbär och banan. Ganska god men jag gillar hallon bättre. I morgon är det redan torsdag igen, vart tar tiden vägen egentligen? Martin jobbar hela denna helgen oxå eller ja freda å lördag kväll iaf. Ganska trist men förhoppningsvis kommer Chris och hennes goding Elton hit en sväng å myser med oss... Hoppas ni alla får en fin fin dag


Kanelbullens dag

Ååå idag har jag "unnat" mej en kanelbulle på jobbet, är ju faktiskt bara kanelbullens dag en gång om året så... Nu ligger barnen i varsin säng å jag ligger i min säng å väntar på att dem ska tystna, dem ligger nämligen å pratar/sjunger för sej själva varje kväll, d är lite mysigt att lyssna på faktiskt. När dem somnat ska jag smita ner å göra mej en kopp varm choklad (med minimalt med socker å fett såklart) å mysa framför tvn. Antar att det som vanligt är mest skit på tv så kanske skulle sätta på en film? En riktig Malin film som Martin brukar säga... Höstmörkret trycker ju på ute å lite ruggigt är det allt... Får nog bli så iaf. Jag har inte så mkt mer att skriva om nu kanske kan bli mer sen... Puss på er


Måndag

Sitter i soffan och myser med mej själv ätit lite kvällsmat. Nu dricker jag te och ser på det nya programmet "pengarna på bordet". Ganska kul faktiskt... Dagen idag har bestått av jobb och matlagning efter jobbet, och sen han jag och barnen med lite mys till deras nya film the lion king oxå, shit va jag älskar den filmen... Nu sover trollungarna och jag ska nog ta lite kesella vanilj och bär känner att det vore smarrigt... Hoppas ni andra haft en fin Måndag.. Btw jag ska sälja min didriksson jacka jag köpte förra året, den är på tok för stor. Om det är någon som är intresserad kan ni väl höra av er, den är i stl 42 och dem har ganska stora storlekar... Hör av er snarast om ni är sugna annars åker den ut på tradera. Kram


ZZzzz

Blev en promenad på 58 minuter och 7 km hann jag avverka, nu har jag å barnen intagit en lätt lunch bestående av pytt i panna till barnen och omlett med ost och kalkon till mej, till detta serverades wookade grönsaker, ingen gormet middag men matlusten är inte tillbaka för barnen ännu så kändes ganska onödigt att laga massa mat... Nu ligger Melvin å sover i sin säng å Rasmus ser på tv, tänkte jag skulle brygga en koppkaffe och vila mej med honom jag oxå, känner mej otroligt trött å seg idag kan jag säga trotts tidigt sänggång igår, beror väl på sjukstugan här å att jag i stort sett varit inne i två dygn... I morgon börjar vardagen igen och en vecka då Martin jobbar kväll. En vecka då jag kan bestämma vad jag ska se på tv, en vecka utan tjöt om tv spel och en vecka då jag bestämmer vad och när vi ska äta... Försöker lyfta fram det positiva som ni kanske förstår... Kram på er


Konstiga grejer

Det är skumt eller kanske rent av konstigt... I torsdags kom Melvin hem med 39,2 i feber han hade kräkts en gång på dagis och gjorde det ytterligare en gång hemma sen sov han hela natten å vaknade pigg och näst intill feberfri (37,8) igår hade han högre feber igen men pigg som en lärka, idag är han frisk... Rasmus kom hem från mormor igår med 38,5 i feber en dryg timma senare hade han 39,6 i feber och efter alvedon gick det ner till 39,0 han kräktes en gång igår eftermiddag och sen sov han som en stock hela natten, idag vaknade han kl 7.00 med 36,9 i temp feberfri alltså.... Jättebra att dem är pigga igen men jag blir kondenserad va är detta för skum sjukdom dem haft? Kommer jag å Martin bli liggandes? Eller är det en form av barnsjukdom? Någon som vet något? Nu har jag avnjutit en god frukost iaf, ska snart klä mej å ta en rask promenad innan M ska åka till jobbet, även om barnen är friska får vi ta det lite lungt idag... Blir yoga för mej i eftermiddag oxå... Kram på er


Kost

Jag kommer bli tokig om jag ska behöva tänka mej för hela livet med vad jag äter... Jag vill äta lite godis utan att behöva känna skuld över det... Min vikt ligger staditgt nu men i mina drömmar är jag 2-3 kg lättare ändå... Fr.o.m. Nu kommer jag ha en dag i veckan då jag kan äta godis och vilken mat jag vill... Det kommer variera från vecka tull vecka vilken dag det blir, en helt vanlig trök vecka kommer d troligen bli lördagar och om något roligt in träffar som kalas ex så kommer jag tillåta mej äta då om jag vill... Hur gör ni andra för att hålla vikten? Äter ni vad ni vill när ni vill hela tiden?! Det funkar iaf inte på min kropp... Det är ju ganska trist å leva på keso som jag gjort ett tag nu... Tips mottages gladerligen 


Sjukstuga nr 1

Har vi här idag! Tog febern på en till synes frisk melvin för å sen om en tur till Coop var aktuell och japp 38,2 fortfarande så han fick stanna hemma med pappa medan jag åkte iväg. När jag precis kommit ut från Coop ringer mamma å säger att Rasmus fryser så han skakar å har ont i halsen. Åkte via apoteket hem till mamma å hittar R ner bäddad i soffan med filt å blek i ansiktet. Hem å kolla tempen japp 38,5 så nu ligger han å ser på lejon kungen Melvin sover å jag ska stoppa i mej något ätbart innan jag ska plantera lite blommor. Martin jobbar ju som sagt så vi får hålla oss hemma å inne idag... Sånt är livet 


1:a oktober

Herre jösses! Vart tar tiden vägen?! Idag går vi in i den beryktade höstmånaden oktober, helstört måste jag säga... Var inte länge sen det var sommar ju... Igår eftermiddag när M kom från jobbet åkte jag till gymmet för center och zumba, skit kul var det verkligen igår... När jag kom hem var bara M och Melvin hemma mormor hade hämtat Rasmus för mormor mys, detta då hon skulle vara själv hemma och jag antar att hon var sällskapssjuk. Dem hade gjort hemgjord pizza och sett lilla Jönssonligan.. Vi åkte å köpte sallad resp pizza på Viktoria och mös i soffan, vid 23 väckte M mej då sov jag som en gris hehe... Så d blev ganska tidigt u säng... Nu ska m snart åka till jobbet och vi ska hämta hem den store sonen sen blir d lördag mys hela dagen ha en fin fin dag :-)


RSS 2.0