Städning

Ja Melvin är helt klart bättre idag! Han far runt som en tok och hjälper ( läs skälper) sin mamma i städningen. Jag har precis lagt honom och hoppas han ska sova någon timma så jag kan städa klart och ta golven när han vaknat.. Så skönt med ett städat hus på fredagkvällen... Ikväll kommer jag dessutom palla mej i väg till gymmet för ett centerpass och ett zumbapass innan fredagsmyset... Blir nog ett glas ros'e idag... Martin skulle ju va ledig hela helgen men han är ju i restaurangbranschen så dem planerna är bortspolade och ist får han jobba hela lördagen och i stortsett hela söndagen... Jaja sen går han på kväll nästa vecka vilket innebär att vi ses först nästa söndag... Eller han kommer ju hem på kvällen men då sover jag i regel och på morgonen när jag går upp sover han å Melvin för det mesta... Men sånt är livet... Det allra träligaste är ju att man blir så låst hemma barnen ska ju i säng vid 19:30 sen är man ju fast framför tv burken lixom... Nu ska jag städa klart puss puss


God morgon

Det blev en bra natt utan kräkningar eller feber drömmar och nu på morgonen är M piggare febern är under 38 och han gosar nu med en bok i soffan framför Nils Karlsson pyssling...
Så här glad blev Melvin vid frukost ordet när han fick mammas goda smoothi :) lär återkomma under dagen kram


Nya tag!!!

En mindre höst depression kom över mej och jag har inte orkat med vare sj bloggen eller träning och kost som jag borde... Nu är det dags att ta tag i livet igen, och nu har ju blogg.se äntligen släppt sin iphone app så d ska gå lätt att blogga i mobilen. Det är nämligen så att Melvin råkat få tag på vår laptop som gick i golvet - nu befinner sej den på el-giganten i väntan på reparation så det får bli mobil inlägg nu... På tal om Melvin så ringde dem från dagis idag och meddelade att han hade feber, dem ringde vid tre och eftersom jag vet att Martin i stortsett alltid slutar vid halv fyra, ringde jag honom och han var klar så han fick hämta lillplutten som då hade hunnit kräkas oxå. Nu ikväll hade han 39,6 i feber och har kräkts ytterligare en gång så i morgon blir det vabb för min del. Rasmus trivs som fisken i vattnet med sin skola å nya kompisar... Nu petar M på mej å tycker att jag ska engagera mej i honom lite, snart blir det sängen för det finns en risk för jobbig natt med sjukt barn... Återkommer i morgon 


Kommer inte på nån rubrik

Sitter i soffan med en kopp te, har precis ätit en tallrik med lite keso och frysta bär, riktigt gott måste jag säga. Var och klippte mej och färga håret i morse, så skönt att göra sånt direkt på morgonen. Gå upp, slå en toffs runt kalufsen och åka till frissan och bli snygg, sparar massor med tid på det, men nu kommer det att dröja innan håret behöver stylas igen. Men kännslan av nyklippt, nyfärgat hår är ju helt underbar dessutom luktar det ju så fruktansvärt gott, ja jag sitter och myser kan jag säga, och visst råder det inga tvivel om att jag är nöjd med resultatet... Vad tycker ni? Hiss eller Diss?!Färgen syns lite dåligt, men det är mörkbrunt med lite röda effekter. 

Barnen sover nu och jag skulle egentligen behöva ta mej ett zumbapass med lite styrka som avslutning, men jag skippar det idag oxå. Har åkt på en förkyldning och igår var jag riktigt risig, så jag vilar en dag till och hoppas på att vara frisk i slutet av veckan så jag kan träna =)

Annars rullar det mesta på just nu, Rasmus hade ett bakslag vad det gäller skolan i måndags och ville inte gå dit. Han grät ganska mycket och det tog 20 minúter innan jag kunde lämna skolan och åka till jobbet. Jag hade så ontt i magen hela dagen igår och jag bävade för hur vi skulle klara av denna dagen. När jag skulle hämta R i går ville han inte gå med hem, jag fick typ dra med honom från fritids. I morse fick vi åka runt hela stan för att fixa fika till ute dagen dem skulle ha idag och jag glömde naturligtvis det igår så vi skulle åka till Blombacka för att köpa en bulle och festis, men när jag skulle betala så säger tjejen i kassan att dem tar inte kort under 30 kr och mitt skulle kosta 23 kr fy f'n va arg jag blev, små stressad och dan sa jag bara nähepp och tog R och gick där ifrån, jag tänkte då inte köpa något mer bara för att dem skulle ta mitt kort, för jag hade inga kontater, så vi åkte vidare till Nockes som jag vet tar kort oavsett belopp. Men då öppnade dem inte förän kl 9.00 grrr nu va jag riktigt stressad klockan va ju 7: 52 lixom, så det bar iväg till Pressbyrån där jag fick tag på bulle och festis samt att dem kunde ta mitt kort. När klockan var 7: 57 parkerade jag utanför skolan och sen fick vi skynda oss in. Inte en tår föll och han glömde nästan att säga hejdå. Kanske ska sattsa på att vara lite sena?

Melvin däremot har varit hemma sen i fredags då han har haft feber och varit sjuk, snorig och hostig, men vi satsar på att han ska till dagis på torsdag, för nu är han feberfri iaf. 

Nä nu blir det en kopp te till och sen bingen. puss och kram 

Nu blev d längesen igen... Men det är myck...

img_8428 (MMS)

Nu blev d längesen igen... Men det är mycket barn, jobb träning sen ramlar jag ihop död i soffan på kvällarna. Hoppas på att kunna blogga ikväll ordentligt och visa min nya frilla. Sitter nämligen hos frissan nu :)


RSS 2.0