Fika!

Fick en riktigt skön sovmorgon imorse,blev ju sent för Rasmus igår så han vaknade inte förän 09.3 :D underbart... efter en riktigt mysig lång frukost va det dags att göra sig i ording för fika med Chris och Emelie, riktigt kul att se er tjejer va grymt länge sen och ännu roligare är det ju att träffa andra blivande mammor i samma ålder... Hoppas vi kan ses snart igen för d är riktigt kul att träffas :)

Efter fikat fick det bli en proenad hem till Mamma å Pappa för att hämta Rasmus som Martin lämnade där när han åkte till jobbet, som valigt blev jag kvar en stund och följde med dem till Coop innan vi blev av lämade hemma där dagens ranson av lördagsgodis och Toystory väntade på oss, eller jag halv sov väl mer i soffan än och kollade på filmen.
Nu har vi alldeles nyss ätit god mat och plockat i ordning, ska väl se om tv bjuder på något ikväll eller vad vi ska hitta på nu när Rasmus ska gå å lägga sig.
Nu har vi dessutom lånat hem min kusin Andreas bil som vi är inne på att köpa när han ska byta den, en svart SAAB 95:a en riktig familjebil asså haha... meningen att vi ska ha den ett par dagar så vi får känna på den lite... Han e ju i Kroatien iaf så han kan ju inte köra med den...
Imorgon blir det en tripp till Skövde för att hitta lampor till vårt lilla hus och en overall till Rasmus som han kan ha i vinter, hade turen att hans vinter jacka fortfarande passar så den får duga en säsong till ;)
Nu blir det choladpudding och slappa i soffan!
Ha det gott!!!



Blivande kock?!


Kommentarer
Postat av: Emelie

HELT KLART att vi ska ses mer! :) Framför allt sen när vi har småskruttarna :) !

2009-09-28 @ 12:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0