Rondo,Göteborg och sömn

Då var vi hemma igen efter en helt fantastisk helg i götet. Igår var vi på Rondo och såg en jättebra show med Robert Gustavsson, han har ju 25 års jubeleum och därav en krogshow. God mat och dryck innnan föreställningen startade, sedan fantastisk underhållning i ca 2 timmar. Vi var på en eftermiddags föreställning så vi var på plats redan vid 13 tiden och showen var slut runt 17. Perfekt för oss som ville ha en trevlig kväll på stan i göteborg. Så efter showen tog vi en taxi till vårt hotell Scandic Backadal, ett helt okej hotell men tyvärr inte att jämföra med Gothia Towers eller Scandic Crown, visserligen inte priserna heller, där av detta hotellet. Hotellet låg ju lite utanför själva centrum ute på Hisings backa men det var bra buss komunication och taxi för fyra personer blev inte så dyrt heller. När vi slappat på våra rum en stund tog vi bussen in till city och gick å åt ytterligare en god middag och tog en drink på en pub innan vi tog taxi tillbaka och satte oss i Louise och Henriks rum för lite vin, öl och tjöt. Var väl i säng runt midnatt och fick för första gången på snart ett år 8,5 timmars ostörd sömn, *lovley*

Denna dagen har vi spenderat i femman huset och i kring liggande affärer. handlat de första julklapparna och även lite födelsedagspresenter till Melvin som snart fyller 1 år.
Min nya absoluta favorit affär när det gäller barnkläder är Zara, gud va fina kläder dom hade till överkomliga priser. Köpte ett par fina byxor och en underbar stickad tröja som han ska få ha vid lite festligare tillfällen nu, Melvin alltså.

Nu ska jag snart ta och gå upp, lägga in massa nytvättade kläder i lådorna och sen ta en dusch hade jag tänkt. Sen ska julklapparna gömmas för nyfikna Rasmus och sen blir det sängen.
Ja så har vår helg sett ut för dem som är nyfiken...
Tack Louise och Henke för det trevliga sällskapet!








Sen måste jag bara komentera det hemska som hände i vår lilla stad i fredags, en kvinna i 40 års åldern blev mördad av sin sambo. Kan inte fatta hur någon människa kan göra så mot den man ska säga sej älska. Vad är det som gått sentt i livet då? Det sägs ju att killen i fråga var kraftigt drogpåverkad, men ändå... Varför ta en annan människas liv, en människa som dessutom hade 5 barn. 5 barn tänk er fem barn har fått sin mamma mördad av hennes nya kille. En kille som dem kanske lev tillsammans med? Ja jag kan inte med ord beskriva den avsky jag känner för den mannen som gjort detta. Lås in honom och släng nyckeln... eller ibland vore det f*n rätt med dödsstraff... Ja det var bara det jag ville ha sagt oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0