Borta bra men hemma bäst- eller?

Då var vi hemma efter en helt underbar vecka på vackra Gran Canaria och Playa del Cura. Orten var en liten inte allt för sönderturistad liten by med två hotell och ett par restauranger och en liten fin sandstrand. Lungt och skönt område och vi bodde på hotell Riviera Marina ett sun garden hotell som innebär att det fanns barnaktiviteter på plats och massa med skoj för barnen som lätt tröttnar på solstolarna annars. Vi hade dessutom turen att få en lägenhet med altanen rakt ut mot barn poolen så Rasmus kunde bada innan vi hade hunnit ut till solstolarna.
Vädret har varit toppen och solen har lyst på oss hela dagarna och gett en temperatur på 30-35 grader.

Byn var ju som sagt lite och det enda som fanns i shopping väg var en supermarket butik men porto rico låg bara 5 km bort och för en billig peng åkte vi taxi till stan där shopping och prutning hade sitt centrum. Helt fantastiskt bra... Vi reste med Ving som vi gjort så många gånger tidigare och vi blev verkligen inte besvikna denna gången heller... Kan varmt rekomenderas.
En kul grej till är att Rasmus som tidigare varit lite små rädd för vatten nu är som en fisk, sista dagarna hoppade han som en dåre från kanten och simmade med sina armpuffar även om han inte bottnade. I dag när vi kom till simskolan var han superduktig och simmade utan problem. Nu ska han bara lära sej å flyta så han kan simma utan simdyna sen.
Ja semestern har varit toppen men nu är vi hemma i allvaret igen och på måndag är det dags att ta tag i matvanor och dryckesvanor igen. D har ju gått endel vin om man säger så...
Ja vi har verkligen haft det toppen och bilder kommer senare, pappa och mamma som är kvar en vecka till köpte sej en ny kamera där nere så där finns många fina bilder att lägga ut sen...


Ikväll kommer Martins föräldrar hit på lite tacos och mys och sen tror jag sängen kallar tidigt.. Nu ska jag hänga upp en maskin tvätt till innan maten ska fixas. Happy Halloween på er!!!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Välkommen hem till höstrusket:)

Roligt att nu är nöjda:)

Kram

2010-10-30 @ 20:34:23
URL: http://emelieidafriberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0